Beoordelingen van New Delhi Assen

Recente recensies van New Delhi Assen

5 sterren na 176 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijke bezorging, dikke aanrader.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde net als de vorige keer. Kan ik ook een papieren menukaart krijgen voor de overzichtelijkheid? Via de website vind ik lastig zoeken. Met vriendelijke groeten, Oswald

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten! Alleen jammer dat je voor Samoa’s en papadum apart sausjes moest bestellen…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gekruid eten en grote porties!

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We konden de verleiding niet weerstaan…gisteravond weer besteld bij New Delhi! En ja hoorrrrr het was weer heerlijk. Deze keer de aubergine als bijgerecht genomen. Mmmmm smaakte goed! Martine

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker eten, ruim voldoende, snelle en accurate bezorging. Voor herhaling vatbaar.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd voortreffelijk eten en nooit te laat qua bezorging!

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geleverd op afgesproken tijd en goed heet , We hebben super lekker gegeten, mooie maaltijden, goed gekruid en perfect 'op smaak'.

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle vriendelijke bezorging veel keus in vegetarische gerechten en heerlijk eten

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en smaakvol, snel bezorgd en uiterst vriendelijk geholpen

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heel lekker gegeten vanavond. De bezorging was op tijd. Het eten lekker warm. Wat wil je nog meer? Super! Maar dat is elke keer zo. Wij komen hier al jaren. Hartelijke groeten, Martine.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mjam mjammmm, lekkerrr

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en goede bezorging.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, snel en keurig op tijd bezorgd. Ruime porties zodat je makkelijk met 2 personen kunt eten

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk kruidig eten en mooi op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste in Assen en omstreken! En altijd zo vriendelijk. Ik kan het elke dag wel eten: Indiaas van New Delhi.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd (op zaterdagavond). Echt een aanrader

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker, grote porties en heel snel bezorgd. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super op tijd en was weer heerlijk!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw een heerlijke vegetarische maaltijd. Bezorging was ook mooi op tijd.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijke bezorger (volgens mij de eigenaar zelf)

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is voldoende en echt heerlijk!! Ik zou het alleen prettig vinden dat er stickertjes op de bakjes zaten waar het gerecht op staat. Ik heb het al een paar keer gevraagd, maar dan is het zo summier dat we het nog niet weten.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging stipt op tijd. Heel smakelijke maaltijd. Voor herhaling vatbaar.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten! En ook veel gezonde vegetarische/groenten gerechten!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, vers en gezond! Fijn dat het bezorgd werd, het was nog mooi warm. We bestellen zeker weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en heel erg lekker!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld bij New Delhi. Bestelling op de gevraagde tijd bezorgd. Kwaliteit was zeer goed: rund en kip was boterzacht en heerlijk gekruid. Menu voor twee personen besteld met een aanvulling voor knoflook naans. Met de toevoeging was het menu genoeg voor twee personen. Komen zeker nog een keer terug, fysiek in 't restaurant of via een thuisbestelling.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was als vanouds heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super, zowel de bezorging als het eten. Heel Assen zou dit moeten weten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk menu, perfecte keuze. Bezorgmoment, 19.00 uur aangegeven... in bevestiging stonde verwachte tijd 19.45 uur... eten werd om 19.00uur gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een fantastisch restaurant. Lieve mensen, goede bediening en heerlijk eten. Helaas verhuizen wij weg uit Assen, maar zodra we weer een keer rondje Assen doen gaan we zeker weer langs bij New Delhi. Hele dikke aanrader voor iedereen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Royale porties. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging bijna 3 kwartier te vroeg. Vervelend

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en de bezorging kwam precies op afgesproken tijd.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. De spinazie met aardappel, biryani met kip, naan gevuld met rund, groenten en linzen dal. Aan te raden voor gezond en lekker eten.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Heerlijk eten en veel.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed gekruid en niet te zout. Op tijd vriendelijk bezorgd en meer dan genoeg. Dit zullen we vaker doen.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging, vriendelijke man en zeer lekker gegeten. Aanrader!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk uitstekend ! :-)

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect! Heerlijk eten en altijd precies op tijd bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Vers en goed klaargemaskt

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is atijd heerlijk eten, pure smaken. Snelle en vriendelijke bezorging. We komen graag eens eten als jullie weer gasten mogen ontvangen.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol eten, perfect op tijd gebracht en super vriendelijke mensen. Wat mij betreft absoluut aan te raden.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en vriendelijk! Top!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! We hebben alleen 2 uur en 15 min moeten wachten tot het bezorgd werd! Absurd lang!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitgebreide menukaart en snelle bezorging. Genoten van het eten. Rajita is heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, maar niet warm meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was jammer dat de gerechten niet lekker warm thuis aankwamen. Eten in het restaurant bij jullie is altijd prima, dit was echt een tegenvaller. De bezorging moet denk ik anders in geïsoleerde tassen die het eten warm houden.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam 15 min eerder dan gevraagd. Het eten was lauw en moest in de magnetron eerst opgewarmd worden. De smaak was uitstekend

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd gebracht, heerlijk gegeten: alles top. Natuurlijk wachten we er op om weer daadwerkelijk live in New Dehli te kunnen eten, maar voor nu: aanrader!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, veel aandacht voor evt allergieën!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker warm en je krijgt goede porties. Vooral de Biryani met Lam viel erg goed in de smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd door een vriendelijke man. Super!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was mogelijk om om 18.15 uur te laten bezorgen en het werd 19.15 uur. Als dat al direct bekend was waarom dan toch dit tijdstip open hebben? We hadden lamsvlees besteld. Beiden waren er van overtuigd dat we rundvlees hebben gekregen. En omdat t toch al een uur later was dan gepland en we honger hadden hebben we er gisteravond voor gekozen om niet direct te reageren. vriendelijke groet Aasra

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Ik had de bestelling ‘s middags al gedaan, zodat we konden gaan eten zodra iedereen thuis was. Maar het eten werd drie kwartier te vroeg bezorgd. Soms is dat fijn, nu was dat niet handig.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is ronduit voortreffelijk!! En wat de bezorging betreft: vorige keer was het precies op tijd, maar deze keer een kwartier te vroeg, en als er nog gasten moeten komen kan dat lastig zijn, hoewel het nog redelijk warm was. Tip: maak etiketten van alle gerechten en plak die desgewenst op de doosjes, zodat je, als je veel besteld hebt, weet wat je eet, vooral belangrijk als er ook vegetariërs bij zijn! Slechts op 2 doosjes was met een stift het gerecht gezet, maar dat zag je pas als het doosje leeg was!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten! De uienkoekjes, samos en het aubergine gerecht sprongen eruit!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal fantastisch. Wat een heerlijke gerechten heeft New Delhi gemaakt en super snel bezorgd ondanks we geen alledaagse gerechten hadden besteld. Het was meer dan genoeg dus we hebben nog wat bewaard voor vanavond. Een echte aanrader! We gaan hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten Precies op tijd geleverd én warm!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk eten! En snel bezorgd. Aanrader

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk! Maar een uur vroeger bezorgen is wel wat vroeg.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heerlijk, was ruim voldoende en werd op de gevraagde tijd geleverd! Een aanrader dus!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste Indische eten van het noorden. Bezorging was ook top!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, we hebben ervan genoten!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs nog iets sneller dan de toegezegde bezorgtijd ++

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed/heerlijk eten en binnen no time thuis bezorgd!! Voorbeeld voor anderen.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren heerlijk. We hadden al trek en de bezorger kwam netjes op tijd met het eten. Enige minpuntje was dat de gebakken aardappels al koud waren.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bezorging was perfect op tijd! Zelfs iets eerder dan de bestelde tijd! Top!!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Lekkere rijsttafel voor twee personen. Lekker mals lamsvlees, heerlijke rijst, mmmmmmm.....zeker voor herhaling vatbaar! Ook nog op tijd bezorgd, nou ja, wat wil je nog meer? Prima dus.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en grote porties. Vriendelijk personeel!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. Goede porties. En netjes opde afgesproken tijd. We zijn heel tevreden.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: fantastisch!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk hebben we heerlijk gegeten. De vegan is super lekker. Iedereen was vol lof.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en bezorging was sneller dan verwacht. Prima service en kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!!! Mooi dat het in deze corona tijd thuis bezorgd kon worden. Top geregeld! Dank u wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer eten besteld hier. Eten was heerlijk, bezorger ontzettend vriendelijk en legde ons goed uit hoe de gerechten te combineren.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, voldoende grote porties, kleine vertraging bij bezorging werd keurig voor gebeld, eten was nog flink warm bij afleveren dus top

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord GEWELDIG! Op tijd en warm bezorgd ... het eten was heerlijk

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten , superieure smaak Zeker een. aanrader!!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk als altijd!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een Valentijnsmenu (Taj Mahal) besteld. Was heerlijk, lekker gegeten. De bezorging was perfect en eten nog lekker warm. een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit, juiste portiegrootte, keurig op tijd gebracht. Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig optijd. 1 nadeel. Aardappelen waren koud. Verder heerlijke meerval gegeten

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten, alles was erg lekker en goed heet bij aankomst.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker zoals ik gewend ben!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Een huis van vertrouwen en vaste waarde in de Indiaas gastronomie. Luxueuze gerechten met minutieus uitgevoerde garnituren. Precies en sterk op smaak! Altijd vriendelijke diens!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, uitgebreid en snel gebracht!!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, zoals altijd. Bezorging stipt, vriendelijk en persoonlijk. Een aanrader!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Hopelijk ook weer eens een keertje in het restaurant te gast binnenkort.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer genieten! Succes in deze tijd van corona. Blijf gezond. Tot ziens, Peter en Jeannet

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was op tijd en zoals altijd heerlijk! En ook nog eens gezond! Saag Lamb, heerlijke bloemkool in een curry, naan en ga zo maar door! Smikkelen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Makkelijk bestellen via de website

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker eten. We hebben van alles wat besteld. Meer dan genoeg voor betaalbare prijs

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd weer geweldig. Als ik dan toch een puntje van kritiek moet geven dan is dat dat het eten 40 minuten voor de afgesproken tijd werd afgeleverd. Het heerlijke eten maakte dat echter weer helemaal goed.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

New Delhi is altijd al een favoriet restaurant van ons. Nu ook weer genoten thuis

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker, we kijken er naar uit om gewoon weer een keer bij jullie te kunnen komen genieten :)

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich was het bestelde eten erg lekker, maar helaas was het echt niet warm genoeg meer, ondanks dat het toch een kwartier te vroeg werd bezorgd. Vlees ging nog min of meer, aardappeltjes waren reeds geheel afgekoeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, de grootte van de porties was goed. De nan was helaas erg taai. Het eten werd 25 minuten eerder bezorgd dan het tijdstip dat wij hadden doorgegeven!! Dat is niet handig, want je geeft niet voor niets een bezorgtijd aan.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk, maar 2 uur moeten wachten op bezorging slaat echt nergens op

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alleen hebben we de papadam en de mintsaus niet gekregen. Verder was het voortreffelijk.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een smaken! Het was echt genieten.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis uit eten. Smaakvol. Echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! De bezorger kon alleen ons huis niet vinden, waardoor het eten al enigszins lauw was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch gegeten. Een super goede bezorgdienst, via email op de hoogte gehouden van de bestelling en levertijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt lekker. De kinderen hebben ook lekker gegeten. Ga natuurlijk liever naar het restaurant. Het had wel iets warmer gekund. Al met al , we gaan snel weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ruim voldoende zodat Wever een keer van genieten.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch heerlijk eten! Een echte aanrader. We hebben het laten bezorgen en het werd keurig op tijd gebracht en niet onbelangrijk; het was nog heerlijk warm! Hier kan menig bezorgdienst en/of restaurant een voorbeeld aan nemen!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, goede service!! En het eten is niet te zoutig en erg erg lekker. Zo genoten.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgens de verwachting heel goed, en vlotte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. 👌🏼 Bezorging was snel. 👍🏼 Helaas miste ik de extra bestelde knoflook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch. Fijn gekruide curries en voorgerechtjes. Bezorging keurig op tijd. Wel een beetje erg veel rijst.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, niet duur en ik kan er nog een paar dagen van smikkelen.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! En fijn dat er bezorgd wordt.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima kwaliteit

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, heerlijk gegeten! Echt alsof ik weer uit eten was.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 40 eu besteld en voor dat geld echt weinig gekregen.. Bestel je bij anderen voor dat geld kun je er 3 dagen van eten Eens maar nooit weer

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Wat een smaken en kwaliteit. En nu ook thuis bezorgd!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Vanwege notenallergie werd ik eerst nog even gebeld om mijn bestelling door te nemen. Topservice

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd was weer perfect. Bezorgservice ook weer top. Met recht het beste Indiase restaurant van Drenthe!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer bestelling. We hebben genoten van het eten. We hebben een menu Bombay Royal chicken besteld voor 2 personen. Eten was heel goed. Hele snelle bezorging. We bestellen zeker een keer weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! En snel bezorgd! Erg tevreden

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goeie kwaliteit en zeer gulle porties!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lieve mensen, het eten was super lekker. En de bezorging ruim op tijd. Ook werd goed rekening gehouden met de corona maatregelen. Hartelijk dan voor jullie service op 1e kerstdag. We hebben genoten. Vrg Marc en familie

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend goed eten. Heerlijk! Goed op temperatuur. op de minuut af op tijd bezorgt. zelfs met deze drukke dagen. Complimenten!!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, aanrader!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, fijn dat we op deze manier toch lekker kunnen genieten van jullie geweldige kookkunsten. Hopelijk kunnen we snel weer bij jullie komen eten. Fijne kerst en een veel beter 2021 gewenst namens ons allemaal. Jos en Els trudy,loes,guus en maaike van der zalm

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was oké. Goed gevulde korma met veel kip erin. Maar ondanks dat we hetzelfde gerecht hadden als de vorige keer, was de smaak anders en kregen we niet dezelfde bijgerechten. Echt jammer want we hadden alledrie hetzelfde besteld en nu hebben we het niet opgegeten. De eigenaar is een super aardige man, bestelling werd vlot gebracht.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goed ingepakt en meer dan genoeg!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd 1,5 uur na bestelling geleverd. Was niet meer warm, wel vriendelijke excuus van de bezorger. Hopelijk volgende keer niet zo lang wachten en wel een warme maaltijd. Het eten was verder goed op smaak.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd snel bezorgd. Porties zijn groot genoeg (je houdt zelfs een klein beetje over voor de volgende dag). Met de heerlijke kruidige curries waan je je echt in India.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlyk. Gerechten waren nog goed warm.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dank voor de goede bezorging en we vonden het eten heel erg goed en heel erg lekker. We gaan vaker bij u eten bestellen. Nogmaals dank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was HEERLIJK!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en perfect op tijd

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote porties!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht. Was erg lekker en genoeg voor 2 dagen.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De hoeveelheid is ruim voldoende. Levering was snel en het eten was perfect op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals ik gewent ben van New Delli! Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, super vers en heerlijke smaken. Zeker aan te raden en we gaan hier vaker bestellen, leuk dat dit nu ook kan ipv alleen afhalen! En een hele vrolijke bezorger!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Normaal gesproken gezellig in het restaurant en nu een keer thuis. Hopen snel weer in het restaurant te kunnen eten.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lastminute besteld en nog geen uur later bezorgd. Zeer tevreden over de kwaliteit. Heerlijk ! volgende keer weer.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Niet te pittig gekruid. Op tijd bezorgd.